De rust en ruimte van ons mooie eiland, de kracht van Gods Woord en de pure verhalen van vrouwen zoals jij geven nieuwe inzichten, zetten je in jouw kracht en laten je raken. Ga jij met ons mee?

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen €35,- en kunnen bij de aanmelding betaald worden. Zijn deze kosten voor jou een probleem? Stuur ons dan een berichtje en dan vinden we een oplossing.

Paklijst

Om goed voorbereid op pad te gaan hebben we een paklijst opgesteld. Het is handig om deze van te voren alvast goed door te nemen om te zien of je alles in huis hebt. Zorg dat alles in je tas past en neem niet meer en niet minder mee dan aangegeven op de paklijst. Je moet de tas namelijk zelf de hele dag met je mee dragen.

Leeftijd

Het is ons verlangen om met vrouwen in verschillende fases van hun leven op te trekken. Dus ben jij tussen de 18 en 88 jaar en lukt het jou om een flinke wandeling te maken, meld je dan zeker aan!

PAKLIJST DOWNLOADEN

AANMELDEN 

Aanmeldformulier

Voornaam*
Achternaam*
(voor het bereiken van het thuisfront bij een eventuele dringende situatie tijdens de dag)
Voorwaarde*

CONTACT

Het mooie van zo’n dag is dat je het over je heen mag laten komen zonder dat je de exacte invulling weet. Toch kun je misschien nog belangrijke vragen hebben. Stel ze ons gerust!